Over ons

Over Online Forces
Online Forces is het full-service marketingbureau van Jakob Russchenberg met een breed aanbod van marketing diensten en producten. Elke dag zien of gebruiken meer dan één miljoen mensen ons werk: advertenties, campagnes, logo’s en websites. Wij zijn voortdurend bezig met het volgen van de laatste trends om het maximale rendement te behalen voor onze klanten. Door onze krachten (forces) te bundelen bereiken we meer: samen staan we sterk!

Waarom Online Forces?
• Bij Online Forces staan wij altijd voor u klaar
• Het marketingbureau dat alles onder 1 dak heeft
• Ons werk moet u meer opleveren dan dat het u kost
• Wij leveren altijd maatwerk voor iedere klant

Onze Werkwijze
De werkwijze van Online Forces kenmerkt zich in maatwerk voor elke klant. Geen website, dienst of product is hetzelfde en de doelstelling van uw bedrijf of organisatie kan sterk variëren met die van een ander bedrijf. Samen met u bepalen wij de strategie die wij gaan inzetten om zo de vooraf gestelde doelstellingen te behalen.

Hoogwaardigheid en lange termijn gelden niet alleen voor onze werkzaamheden, maar ook voor de samenwerking die wij met uw bedrijf of organisatie willen aangaan. Een lange samenwerking ontstaat in onze ogen niet door jou een lang contract te laten tekenen, maar doordat wij u langdurig kwaliteit voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij alle beslissingen over ons bedrijf nemen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als richtlijn. Hiermee leveren we een toegevoegde waarde aan de samenleving waarin wij met elkaar werken en leven.

Bij Online Forces vinden we het belangrijk om maatschappelijke doelen te ondersteunen. Op dit moment ondersteunen wij:
• Stichting Straatvoetbalbond Nederland (SVBN): een sportbond waarbij maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid net zo belangrijk zijn als de sport die zij uitdraagt.
• Stichting StreetPro: De missie van StreetPro is om van kansarme jongeren in Nederland, weer kansrijke jong volwassenen te maken.

Prijzen
Onze projecten zijn op basis van hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen. De vergoeding wordt bepaald door wat we maken en produceren. De prijs van een project is de som van productieve uren.

Meer weten? Neem contact met ons op!